Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Поддръжка за косене на трева >> Content

Как да Edge за косене на трева с раковина Гарнирани Concrete

тревни площи и цветни лехи вървят заедно , но не растат заедно. Дръжте ги разделени с бетон кант раковина отгоре . Той е наличен в няколко цвята и дължини у дома подобрение и хардуер магазини. The кант прави стреляйки тревата с плевели канибал бриз , без разбиване на разстояние от стъблата на цветята или храстите. В края на седмицата , че е възможно до край целия си морава. Нещата ще трябва
Ролетка
спрей боя
Shovel
Trowel
ниво Карпентър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Мярка колко фута на кант , които ще трябва . Circular кант се предлага в стандартните размери на 3 до 6 метра в диаметър , за да отидете около дървета и кръгли цветни лехи . Ако ръба на тревата е по-дълъг от измерване на лента , марка къде свършва с малко спрей боя или брашно по тревата , вземете лентата и я простре отново. Когато сте готови да разчита на марки и се умножава по дължината на мярката за лента. Например , ако имате четири марки за 50 -метрова лента мярка ще трябва 200 фута на бетон.

2

Dig окоп около периметъра на пространството, което искате да ръб, който е 3 инча дълбоки и около един инч по-широк от ширината на кант . Lay ниво дърводелец в дъното на изкопа . Попълнете или изкопаят изкопа малко повече , така че дъното е ниво.


3

Поставете всяко парче кант в окопа със страната за печени и така краищата челно срещу всеки друга . Попълнете в стените на изкопа с някои от най отстранява почвата , така че в него няма никакви пропуски.

4

вода наоколо и на върха на бетона , когато всички парчета са били установени . Настройте всички парчета, които може да са потънали в малко , като го повдигнете навън и добавяне на почвата до окопа .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1019044382.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.