Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Поддръжка за косене на трева >> Content

Как да спечелим една Snow Pusher Plow за Bobcat

Bobcat е компания, която произвежда предния край натоварване челни товарачи . A тласкач плуг е вид снегорин , който е монтиран във фиксирана позиция в предната част на трактор за косене на трева или мини , като Bobcat . Плуг прикачени файлове могат да бъдат закупени за Bobcat , като разширение . Въпреки това, комбайни прикачени файлове могат да бъдат скъпи . Обща , фиксирано положение плуг закрепване може да бъде конструиран от части в няколко часа . Нещата ще трябва
Пробийте Имоти: стара плуг мотивационни
приемник монтажни скоби
Receiver монтажна плоча
Ядки и болтове
Attachment ръката

Покажи повече инструкции

1

Снабдете стар плуг щит от двор боклуци , или да използвате стара , ако имате един полагане из двора или гаража. Щит плуг е дългата лопата - като парче , че действително оре снега.

2

Използвайте стоманена вълна подложка и по-чиста , като Comet , да се премахнат в много ръжда от плуга щит , колкото е възможно .


3

Издърпайте рис до задната част на плуга щит и да проучи къде събранието приемник е на Bobcat . Сглобката на приемник на Bobcat е площта на закачване на предната част на мини , че различните приставки предния край се свържете. Сравни височината на Bobcat за задната част на плуга щита да се определи къде (на плуг щит ) монтажни скоби ще трябва да бъдат инсталирани .

4

Поставете монтажна скоба на лявата ръка на задната страна на щита плуг и марки , където монтажните отвори са с пастел . Направете същото и за дясната страна на плуг щит .

5

Пробийте отвори за скобите за монтиране на гърба на плуг щит.

6

Дръжте скоби за монтиране на място отново и вкара болта през дупката на конзолата и на отвора, пробит на плуг щит . Прикрепете гайката на задната част на болта и ги затегнете с гаечен ключ или гнездо набор .

7

Поставете рамото на привързаност между двете монтажни скоби и пробийте монтажни отвори от всяка страна на ръката. Slip монтажните болтове в пробитите дупки и след това прикрепете ядки и затегнете с гаечен ключ .

8

Плъзнете края на рамото на прикачен файл, който е монтиран на DIY тласкача оре в ръката приемник на Bobcat и плъзгането заключващи щифтове през монтажните отвори .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1019044379.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.