Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Озеленяване за малкия Slope

Малки склонове осигуряват визуален интерес в един двор , но те ​​също така може да бъде предизвикателство да се пейзаж. Косене на трева по наклон, е трудно, ако не е опасно , и ерозия е проблем . Изберете растения, които виреят в хълмистите райони за добър дренаж , както и допълнително слънчева светлина. Включи скали и дървета , за да си малък наклон пейзаж да се превърне в проблем място фокусна точка на вашия имот. Нещата ще трябва
Tape мярка
Shovel
Рейк ​​
храсти
Трайни насаждения
Groundcovers
Озеленяване скали
Дребен лава рок MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

оцени размера на наклона и вида на почвата го има. Обърнете внимание на размера на слънце по склона получава и всякакви въпроси, отводняване на дъното.

2

Измерете дължината и ширината на площта на повърхността , за да определи размера на скали и растения, които ще работят на площадката .


3

Clear наклона на трева , плевели , скали, коренови системи и пясъчни райони. Смесете около 3 до 4 инча от родния на горния почвен слой в мръсотията , ако имате намерение да се пейзаж на склона с растенията, така и скали . Добрите бактерии и добавят хранителни вещества, ще повиши растежа на растенията.

4

Изберете растения ниско поддръжка, които ще процъфтяват от условията на отглеждане наклонът е . Храсти , многогодишни, groundcovers и дървета ще предотвратяват ерозията веднъж техните коренови системи да се развиват . В
5

фиданки и храсти по ската растения, в зависимост от тяхната дълбочина и насоки дистанционни . Поставете най-големите дървета и храсти в близост до долната част на склона. Mark всяко растение с кол или дърво пръчка , така че не случайно го погребе под една скала.

6

Съберете озеленяване камъни с различни размери , за да задържат почвата и добавят външен вид на наклона . Поставете най-големите скали на дъното ; ще се нуждаят от няколко средни и малки скали да поставите по склона .

7

Работа от долната част на склона нагоре при определянето на скали на място. Бъри всяка скала около 6 инча в земята за стабилност, както и да се даде на пейзажа естествен вид . Създаване на текстурирани дизайн чрез организиране на скали с различни размери и форми, близо един до друг .

8

Натиснете върху всяка скала да се провери дали това е сигурно. Бъри скали дълбоко в земята , ако те измести .

9

Spread смачкани лава рок между скали и растения, за да инхибира плевели и задържане на влагата , без подкопава склона.


<Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019044295.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.