Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Какви Rake , да използват за семена за трева

? Размишлявайки над гребла в магазин подобрения в дома си , ще намерите различни калибри на гребла за вашите различни външни нужди. При засяване на трева , имате нужда от повече от един вид на наклона , за да изпълни задачата : градина рейк с твърди зъбци , за да работят и да се рушат почвата преди сеитба и едно листо рейк с облекчени зъбци за изглаждане на повърхността на земята след това. Подготовка на почвата

Когато засяване голи петна в тревни площи , тревни семена работи най-добре , когато се отлага върху обработена почва. При засяване непрекъсната почвата , семената седи на върха на земята , не може да работи пътя си в калта . Включете почвата , като я окопаване , а след това се ровя с градина рейк. Силните зъбците в градината рейк пауза кичури на почвата , оставяйки пукнатини в калта . Семена Grass попада в пукнатините , което му позволява да се изгради здрави корени в земята .


Leaf Рейк ​​

След разпространението на семената трева щедро над обработва сметта , използвате гърба на рейк листа да помогне депозира семето -дълбоко в калта . Чрез използване на гърба на рейк листа , ви осигури лек натиск да работят семената в земята , без да се разклаща мръсотията . Обработете листо изглажда на почвеното покритие , което позволява на тревата да изглежда еднакво .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019044093.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.