Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Направи си сам Lawn Кантиращи Идеи

A ръб морава осигурява визуална и физическа бариера между тревата и друг пейзаж функция , като цвете легло или път . Има редица от различни материали, които могат да направят една добра градина край, и повечето от тях могат да бъдат инсталирани в един ден или два от опитен собственик на къща . Тренч

Най-основната кант тревата е просто един окоп в калта на няколко сантиметра дълбока и широка няколко сантиметра . Инсталация отнема нищо повече от една лопата и след няколко часа. Изкопът осигурява разделение между тревата и други елементи на ландшафта , като цветни лехи, които помагат да поддържате трева и бурени от други области. Изкопът се използва също и във връзка с повечето други форми на кант .


Сформирана Stones

Сформирана камъни включват или да бъдат тухли или заготовки на бетонни блокове . Тези тухли са инсталирани в плитък ров около обособеното поле. Тухлите са на разположение в повечето магазини за дома и градината и се предлагат в разнообразие от стилове. Този тип кант е изключително лесна за инсталиране и поддръжка , и може да бъде много привлекателна.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019044077.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.