Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Как да се подобри грижите за тревата

Специфични видове трева може да изискват различно грижите за тревата в зависимост от вашата климата и колко отдавна тревата бе засадени . Въпреки това , след като имате изградена тревна площ на вашия имот , има някои универсални тактики, които можете да използвате, за да помогне за подобряване на цялостната си грижите за тревата . Тези тактики включват добавяне на специфични хранителни вещества в почвата, която може да липсва , поддържане на здравословно височина на лопатката , презасяване голи области, за да се предотврати плевели и поливане на тревата правилно . Инструкции

1

Използвайте тест на почвата , които могат да бъдат закупени в местния градински център или магазин подобрения в дома си , за да тествате нивото на рН на почвата .

2

прочетен изпитването внимателно . Тя ще ви каже кои хранителни вещества тревата трябва да стане балансиран .


3

Виж за тор , която съдържа хранителни вещества, които ви се нуждае за трева . Това ви позволява да не над - оплоди вашата морава с излишни хранителни вещества. Например , почви с ниво на рН под 7 са киселинни , а вие трябва да изберете един тор направен за кисели почви . Нивото на рН над 7 означава почвата е алкална , и подходящ тор трябва да бъде избран . Хранителни вещества, почвата може да липсва включва фосфор, калий, азот , магнезий, сяра и калций. Хранителните вещества, могат да се попълват в почвата от тора, който сте избрали.

4

Промяна на острието на вашия косачка . Известен , остър нож ще намали вашата прахосмукачка морава , което дава възможност за много по-добра визия и усещане. Никога косите повече от 1/3 от лопатките трева в едно и също време . Идеалната височина на окосена трева е между 2 и 3 инча.

5

Reseed над голи тревни площи . Тези области са отлични места за плевелите да растат , и да им се удебелява с нова трева ще помогнат за премахване на този проблем. Май е най-доброто време на годината да reseed голи области на вашата морава .

6

Използвайте косачка , за да разпространявате окосената трева обратно върху моравата . Това запазва хранителните вещества на вашия трева и ще подобри вашата морава .

7

поливаш тревата веднъж седмично. Поливане по-често няма да помогне за подобряване на вашата морава и дори може да го нарани. По отношение на валежите , един инч от вода на седмица е достатъчно , за да подобрите грижите за тревата . През време на суша или по време на много горещи периоди от годината , вода тревата по-често , като равностойността на 1,5 или 2 инча на валежите .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019043907.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.