Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Защо трябва да имам Оплодена My Lawn

? Торенето е едно от най-мощните инструменти за всеки успешен градинар . А добре подбрани и правилно прилага тор допълва хранителните вещества, които липсват в почвата . Тор е един ефективен инструмент за изграждане на здравословен и дълготраен морава. Разбиране на полезните засяга торове оказва върху моравата трева ви помага да се изработи график за торене и техника, подходящи за вашата морава трева . Хранителен Доплащане

Grass трябва хранителни вещества , за да растат. Най- важните от тях са азот , фосфор и калий. Торове се различават в техните концентрации от теглото на тези три елемента . Тестване на тревата е първата стъпка при избора на тор за моравата трева . Ако почвата не е с високо съдържание на азот, се прилагат тор с висока концентрация на азот.


Заболяванията Resistance

A добре оплодената тревата е по-устойчиви на болести, косене на трева отколкото nonfertilized треви . Недостигът на азот , калий, фосфор и други хранителни вещества , е благодатна почва за гъбички и бактерии , които причиняват заболявания морава трева . Изобилие на един или повече от тези вещества също води до повишена податливост на заболяване. Внимателно се следи концентрацията на хранителни вещества и изработи график оплождане поддържане на здравословно количество от необходимите хранителни вещества .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019043865.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.