Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Най-доброто време на годината да Reseed Вашият Lawn в Северозапада

След натоварен лятото на семейните дейности или пътуване , тревата може да са били пренебрегвани и в крайна сметка става твърде буренясал , болнави или дисплеи голи петна . Вместо да инсталирате една изцяло нова морава със скъпи копка , можете да се откажете за семена голите или тънки области на тревата в опит да възстанови трева . В тихоокеанския северозапад , хладно - сезон треви , като райграс , власатка и блуграс , доминират тревни площи. В зависимост от местоположението си , есента или пролетта презасяване на тревата е най-добре. Best Time Frame

Най-доброто време да reseed хладен сезон тревата а е , когато условията са благоприятни за отглеждане на семена кълняемост и бърза , но щателно установяване на разсад . Cool- сезон треви просперират , когато температурите на въздуха са между 60 и 85 градуса по Фаренхайт и почвата остава равномерно влажна и 50 до 65 F. В зависимост от географската ширина и височина в тихоокеанския северозапад , тези състояния се появяват или в средата на август до началото на октомври или средата на април до края на май. Избягвайте засаждане на семена по време на разгара на лятото или в края на есента , когато замръзва убиват покълнали тревни семена.


Регионална Insight

В Орегон, най-доброто време да reseed тревата е от средата на август до средата на септември. В по-високите възвишения в западните графства , по-рано сеитба през август може да бъде предпочетен в сравнение с презасяване по-късно през септември. Ако сте пропуснали сроковете края на лятото , следващата най-доброто време е началото на май до средата на юни. Във Вашингтон , април и май се считат за най-доброто време да се сеят хладен сезон треви , според State University Extension Service Вашингтон. Вторият - доброто време е през август и септември. В Западна Вашингтон , където зимите са по-меки , повторно засяване може да се случи най-късно в средата на октомври със задоволителни резултати . Продажба и Наем Препоръки

Вариациите в Кота , зимни температури и сезонни валежи през тихоокеанския северозапад , предимно от запад на изток , направи общ тревата засяване времева рамка, по-трудно. В по-високите части с по-студени зими и по-малко валежи далеч вътрешни , пролетна сеитба може да бъде най-добре , за да се гарантира, тревата не се повреждат при студени или сухи почви. Свържете се с вашия окръг кооперация разширение офис , за да научите на презасяване препоръки , специфични за климат и почви във вашия регион .


Site Подготовка

Преди

разхвърляне на семена , премахване паднало дърво отломки и като много плевели е възможно повече от тревата . Многогодишни плевели са особено проблематични , тъй като те израствам обратно от корените , ако растенията са отрязани , а не напълно спря . Изтъркайте почвата с гребло на дълбочина от един инч и степен площи за засаждане гладка. Сее в две перпендикулярни посоки за добро покритие и да надраска семената в почвата на дълбочина от 1/4 инча . Разточете района, за да донесе на семената в пряк контакт с почвата. Внимателно напояват района и да запази почвата равномерно влажна. За да пестите влага и намаляване на температурите на почвата , светлина топинг от плевелни семена без слама могат да бъдат разпръснати тънко върха засятите площи.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019004732.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.