Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Основи за косене на трева >> Content

Как да Lay Wet копка

Полагане wet копка помага улесни вкореняване и предотвратява коренови системи от изсушаване. Когато корените копка са се оставят да изсъхнат , те не са в състояние да се установят в почвата. Резултатът е разпокъсана , мъртви зони на трева . Въпреки многото ползи от намокряне копка , тя е важна за градинари трябва да се избягват насищайки им копка . Наситени парчета копка имат затруднения остават на мястото си за вкореняване и са изложени на риск от заразяване с гъбични заболявания . Нещата ще трябва
Доломитово варовик
Капка Разпръсквачка
Tiller
Starter тор
Trowel
Lawn валяк MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 < р > Приложи £ 50 на гасена варовик за 1000 квадратни метра на тревата , като се използва за разпръскване на капка. Работа варовика в първите 6 инча на почвата за повишаване обхвата на рН до един оптимален за отглеждане на трева . Тест A почвата може да се изисква , ако сте наясно с рН на вашата тревна площ .

2

Излъчвайте титуляр тор през двора със скорост от 20 паунда на 1000 квадратни метра. Използвайте стартерни торове с високо съдържание на фосфор, като 5-10-5 , за да се подпомогне развитието на корен. Работа тора в първите 2 до 3 сантиметра от почвата. Планирайте относно инсталирането копка веднага да се предотврати развитието на плевели . Плевелите се възползват от излишните хранителни вещества в почвата.


3

Напръскайте тревата с вода, за да се овлажнява почвата. Нанесете вода към мръсотия страна на копка . Навлажнете копка , така че тя е малко по- порести , но не капе вода.

4

Поставете копка , колебания краищата , надлъжно през поляната . Работете от периметрите на вътрешната страна на тревата. Butt ръбовете на копка парчета заедно, за да се предотвратят всякакви пукнатини. За да отрежете копка , използвайте рязко мистрия .

5

Напълнете тревата валяк до половината с вода. Push ролката тревата над горната част на мокро чим както вертикално, така и хоризонтално . Подвижен над копка запазва ръбовете от изсушаване . Прилагате вода до зоната на тревата .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1019004708.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.