Как да създадете Дренаж в парцела за Сутерен Window Wells

Начало градини и тревни площи добавят покритие и красота в една къща , с търкалящи области на зеленина и ярки цветни петна . Не двор или градина може да се гради с лош дренаж , въпреки че, така високи и ниски точки се превърне в проблем . Застояла вода също структури и фондации и течове вреди в къщата чрез ниско разположените отвори като мазе врати и прозорци. Ако вашия двор има проблем с образуват локви , инсталирайте прости френски канализацията да събира вода и я очертайте далеч от къщата. Изградете си френски канализацията в сухо време с разумно суха почва за най-лесният и най-ефективен процес. Нещата ще трябва
Shovel
Ролетка
Брашно
Пейзаж плат
Ножици
Чакъл
дренажни тръби
Rocks MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Планирайте маршрута за всеки френски източване преди време. Старт на канализацията в близост до къщата и в мокри помещения да фуния водата далеч от Фондацията и мазе прозорците. Тичане на канализацията към пътя или удобен дренаж площ . Отбележи груб пътя си с брашно.

2

Dig окоп за всеки източване . Изкопайте окопа широк 5 до 6 инча и 5 до 6 инча дълбочина в отправна точка . Увеличете дълбочината на 1/2 инча на всеки един крак , за да се изгради един наклон надолу , за да се насърчи дренаж, и разширяване на изкопа целия път до вашия дренаж площ .


3

Lay 1-2 inches на чакъл на дъното на окопите за сигурност , а след това се подредят окопите с пейзаж плат . Оставете излишната пейзаж плат от двете страни , така че тъканта се простира в долната част на всеки окоп , до двете страни и изложени върху повърхността на почвата.

4

Lay дренажна тръба в изкопа , с всяко допълнително дренажни дупки в тръбата е обърната надолу . Включете края на тръба до най- горния край на изкопа , така че отварянето на тръбата е с лице към небето на равнището на почвата. Тази позиция помага да събира дъждовна вода и балотаж за дренаж.

5

Сгънете краищата на пейзажа плат над дренажната тръба и да я покрие с 2 до 3 инча от чакъл. Попълнете останалите пространство в окопа с повърхностния слой на почвата , за да се скрие в канализацията или използвайте декоративни речни камъни за легло поглед изкуствена рекичка .

Пречистватели на въздуха , които не използват филтри

Mold , тютюнев дим и химикали могат да замърсяват качеството ви на въздуха в помещенията и да навредят на здравето си . Докато някои пречистватели на въздуха помогнат за премахването на тези замърсите

Περισσότερα >
Как да се изгради голям Crate

A голям сандък може да има много цели. Много хора използват каси за кучетата си , независимо дали те са едно кученце или пълен възрастен . Кучета използват тези щайги като миниатюрен дом и място за сп

Περισσότερα >