Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Херб Garden >> Content

Как да порасна Comfrey

Comfrey е многогодишно тревисто растение с космати листа и звънец с форма на цветя . Тя е член на семейството на пореч , и след като се е смятало , за да се защитят пътниците за техните пътувания. Comfrey може да се използва като лечебно растение , чай, зеленчуци , храна за животни и подобрител на почвата . То е лесно да растат , се разпространява бързо след установяването им и живее в продължение на много години . Нещата ще трябва
Зарастличе резници
Trowel
компост или тор в
Покажи повече инструкции

1

Ясно плевели от почвата . До почвата и я обогатяват с компост или тор .

2

Разделете растенията, с множество корони или копае част от корена и растенията. Трансплантация на коренови резници , докато те са в латентно състояние или пролетта или есента.


3

Plant черен оман в пълен слънце до частична сянка през цялата вегетация . Plant коренови резници преди септември . Отдели или транспланти могат да бъдат засадени до началото на октомври. За да се получи тежък добив , черен оман растения трябва да растат преди зимата .

4

сеят растения на дълбочина от 2 до 8 инча в зависимост от това колко тежка почвата е . Засадете дълбоко в лека почва . Подредете растения в редове 3 фута един от друг . Не завод черен оман в близост до по-малки билки.

5

Обогатете почвата редовно с компост или оборски тор. Вода колкото е необходимо по време на сухи периоди . Rototill между растенията , за да се отървете от плевели.

6

Cut оставя редовно от основата. Това ще спре цъфтежа и позволяват на растението да положи повече енергия в производство на листа.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1019043585.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.