Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Херб Garden >> Content

Non -Food Използва за Sugar Cane

Според уебсайта на растителни култури , около 70 процента от захар на планетата се произвежда от захарна тръстика на тревните централата стъбла. Докато много от тази захар се консумира в храни , захарна тръстика има изненадващо голям брой алтернативни приложения от храна , особено от продукт от производството на захар , меласа . Горива на MarketBook.bg

Според статия, публикувана на сайта на CNN Money , захарна тръстика етанол е далеч по- евтино , произведени от царевица етанол и изисква по-малко химикали по време на процеса на усъвършенстване , както добре. Подобно на царевица етанол, етанол може да е по-малко ефективна , отколкото обикновените бензинови горива , но от захарна тръстика расте много бързо и е напълно възобновяем ресурс , той може в крайна сметка да бъде жизнеспособна алтернатива на други горива. Захарната тръстика може също така да има бъдеще замяна самолетно гориво и дизел , както и бензин , тъй като някои биотехнологични компании работят да конвертирате захарна тръстика в областта на възобновяемите горива въглеводородни .


Bioplastics

< стр. > компостируеми биопластмаси , направени със захарна тръстика , наречено полиетилен захарна тръстика са набира скорост на пазара на пластмаси , според статия в News сайта на опаковките. Тези пластмаси са успешни в част за същия причини захарна тръстика биогоривото е: Захарната тръстика е евтин за производство , расте бързо и изисква по-малко химикали, за да се усъвършенства от царевица базирани биопластмаса . Тези " зелени " пластмаси се разграждат по естествен път с течение на времето , която може да помогне за ограничаване на пластмасови отпадъци в депа след като Биопластмаси получат мейнстрийм популярност.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1019004581.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.