Sage Herb Информация

Sage , известен също като Salvia Officinalis , е ароматна билка, използвана при готвене и естественото лечение . Първоначално от Средиземно море , градински чай е сега срещат навсякъде по света. Днес , градински чай означава " мъдър човек " и салвия име означава " добро здраве. " Външен вид

Sage е билка с разтегнат тенденция .

Sage , дървесен многогодишно растение се състои от продълговати сиво-зелени листа. Цветът на листата е по-тъмна на върха , отколкото отдолу. Sage има разтегнат навик и може да достигне до 2 фута височина . Трикольор мъдрец има бели и лилави листа с нотки на розов . Icterina градински чай има злато и зелени листа и Purpurascens има пурпурни листа.


Отглеждане

Sage могат да бъдат събирани преди разцвет чрез изрязване листа около 8 инча и ги оставяме да изсъхне.

Независимо дали сте с помощта на семена, стъблени резници или венец дивизии , градински чай е способен да расте от всяка от тях . При засаждане градински чай , не забравяйте да го посадя в една област, която получава изобилие от слънчева светлина и не забравяйте , че почвата е добре дренирана . Heavy , прекалено влажна почва може да причини корените на растението, за да изгният . Растенията трябва да са на разстояние най-малко 15 инча един от друг .

Frost Free Vs. Frost фризери

Frost - свободни фризери са удобни уреди , които елиминират нуждата от ръчно размразяване на фризера , но те са по-скъпи , за да се движи и да има повече части и системи, които биха могли да съборят .

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Toy Chest

Тя ’ не е твърде трудно да се направи голяма дърво кутия за децата си играчка. Уверете се, че едно семейство проект , отдаване под наем на децата помагат с декориране на кутията никакъв начин те

Περισσότερα >