Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Херб Garden >> Content

Саксии за билки

Ако обичате билки , след което разгледа създавате свои собствени миниатюрни билка градина. Можете да направите това чрез засаждане на вашите билки в различни съдове , като тенджери, поцинковани кофи и дори чаши за чай . Бъдете креативни и да започне да мисли за контейнерите около къщата си като потенциални саксии за различни билки. Можете да засадят няколко вида билки заедно, но се старайте да съхранявате вкус в ума. Например , вие не искате да се засадят лук и лавандулово заедно, защото на контрастиращи вкусове , които имат. Terra Cotta кофи

Покупка различни теракот саксии с различни размери . Вие може да искате да рисува тези саксии , като ги пръскате с различни цветове, за да съвпада с вашата кухня или спалня. Напълнете саксията с почва и растителни билки . Поставете ги на прозореца на перваза и малко вода всеки ден или два ( уверете се, че почвата остава влажна ) . Те трябва да покълнат в рамките на няколко седмици, ако те имат достатъчно слънчева светлина .


Метална поцинкована Bucket

Закупете поцинкована метална кофа и да го използват като билка плантатор . Напълнете кофата с пръст, и засади голямо разнообразие на билки в кофата. Защото кофата е голям и широк , имате много пространство, за да се работи. Можете да поставите вашия билка кофа отвън на палубата или тераса . Растителни билки, които ще използват често във вашите ястия като див лук , риган , розмарин , босилек, мащерка и дори малко лимонена трева .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1019004559.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.