Как да направим един Extract Oil

Маслени екстракти могат да се използват в продължение на много причини , от приготвянето на храната за естественото лечение . Екстракти често са скъпи , но можете да си приготвите собствени нефтени екстракти с помощта на основния процес. Екстракти съдържат компоненти, които са от полза като масло концентрат , често за ароматизиране на храни . Научете се да създавате свои собствени маслени екстракти , вместо да ги купуват. Нещата ще трябва
1 до 4 чаши нарязани пресни или изсушени билки
зехтин или масло от гроздови семена
Марли или фино сито
1 литър Мейсън буркан с капак
Medium тенджера
<Бразилски> Покажи повече инструкции
Cold Infused екстракт

1

Накълцайте 1 чаша пресни или сушени билки или растителен материал , който искате да извлечете. Поставете нарязан материал в буркана Mason .

2

Налейте маслото над нарязан растителен материал . Покрийте материала с най-малко един инч на петрола, като цяло около 12 грама масло за този метод на студено инфузия.


3

Затворете буркана плътно .

4

Set буркана на топло място , за предпочитане в пряка слънчева светлина. Разклатете буркана веднъж или два пъти всеки ден, за да се смесват продукта в маслото . Нека буркана седи в продължение на около две седмици.

5

Щам съдържанието на буркана през фино сито или тензух . Налейте маслото в чист сух буркан ; тъмен буркан е най-добре да се запази екстракта. Да се ​​съхранява в хладилник.


Hot Infused Oil е.
6

Сложете 3 до 4 чаши нарязан растителен материал в средносрочен тенджера . Добавете масло за покриване на растителния материал .

7

бавно повишаване на температурата на маслото , докато тя е кипял бавно , но стабилно . Да не се допуска температурата да се покачи твърде високо или растителния материал ще изгори . Разбърква се често.

8

Продължете тази ниска вари вари и бърка в продължение на до 4 часа или повече . Минимум 2 часа ще даде слаб екстракт , така че вече се разбърква за по-добри резултати . Когато билки станат ясни , те са прехвърлили цялата си съдържание на влага към маслото и са напълно извлечени.

9

Щам на масло и растителен материал през фино сито или тензух . Оставете маслото да се охлади напълно. Изсипва се в тъмно оцветени стъклени бутилки и се съхранява в хладилник .

Характеристики на Микровълните

Микровълнови фурни превръщат електрическата енергия в една форма на електромагнитна радиация , наречена микровълни. Микровълнова радиация има някои общи характеристики с много други форми на електрома

Περισσότερα >
Как да спечелим фиба Legs

Ако искате да дадете вашите мебели ретро външен вид, добави остър крака. Фиба крака са като завръщане към 1950. Традиционно, остър крака са изработени от метал, като ковано желязо. Ако правите остър к

Περισσότερα >