Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Херб Garden >> Content

Как да направим един Extract Oil

Маслени екстракти могат да се използват в продължение на много причини , от приготвянето на храната за естественото лечение . Екстракти често са скъпи , но можете да си приготвите собствени нефтени екстракти с помощта на основния процес. Екстракти съдържат компоненти, които са от полза като масло концентрат , често за ароматизиране на храни . Научете се да създавате свои собствени маслени екстракти , вместо да ги купуват. Нещата ще трябва
1 до 4 чаши нарязани пресни или изсушени билки
зехтин или масло от гроздови семена
Марли или фино сито
1 литър Мейсън буркан с капак
Medium тенджера
<Бразилски > Покажи повече инструкции
Cold Infused екстракт

1

Накълцайте 1 чаша пресни или сушени билки или растителен материал , който искате да извлечете. Поставете нарязан материал в буркана Mason .

2

Налейте маслото над нарязан растителен материал . Покрийте материала с най-малко един инч на петрола, като цяло около 12 грама масло за този метод на студено инфузия.


3

Затворете буркана плътно .

4 < р > Set буркана на топло място , за предпочитане в пряка слънчева светлина. Разклатете буркана веднъж или два пъти всеки ден, за да се смесват продукта в маслото . Нека буркана седи в продължение на около две седмици.

5

Щам съдържанието на буркана през фино сито или тензух . Налейте маслото в чист сух буркан ; тъмен буркан е най-добре да се запази екстракта. Да се ​​съхранява в хладилник.


Hot Infused Oil е.
6

Сложете 3 до 4 чаши нарязан растителен материал в средносрочен тенджера . Добавете масло за покриване на растителния материал .

7

бавно повишаване на температурата на маслото , докато тя е кипял бавно , но стабилно . Да не се допуска температурата да се покачи твърде високо или растителния материал ще изгори . Разбърква се често.

8

Продължете тази ниска вари вари и бърка в продължение на до 4 часа или повече . Минимум 2 часа ще даде слаб екстракт , така че вече се разбърква за по-добри резултати . Когато билки станат ясни , те са прехвърлили цялата си съдържание на влага към маслото и са напълно извлечени.

9

Щам на масло и растителен материал през фино сито или тензух . Оставете маслото да се охлади напълно. Изсипва се в тъмно оцветени стъклени бутилки и се съхранява в хладилник .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1019004485.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.