Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Трябва ли да оплодят Когато Plant Seed Grass

семена Grass нуждае от трите основни хранителни вещества , открити в торове, да растат и да се създаде силна коренова система :? Азот, фосфор и калий. Защото растителност използва толкова много от тези хранителни вещества , почвата обикновено липсва на определено хранително вещество или всичките три. Новозасадени семена за трева, ще трябва да имат всички хранителни вещества, или можете да вятър с изтъняване двор или голи площи. Какво е Starter Тор

Starter тор е на вида тор, можете разпространява, когато засаждане на тревата ви семена. Този тор се ползва покълването на семената и посадъчния материал , като взимането на хранителни вещества, на разположение на кореновата система на растенията . Важно е за семена за трева бързо да се разпространи над поляната . Плевелите могат да се възползват от гола почва и изскачат около вашите разсад , принуждавайки нова трева, за да се конкурира с плевелите на хранителни вещества в почвата .


Starter торове Видове

При закупуване на стартер тор , проверете размера на NPK обозначен върху опаковката. Първото число показва, азот, фосфор и втората е третият брой е калий. Третият брой или фосфорът трябва да бъде най-висок процент на помощ в силна коренова развитие. Можете да използвате £ 20 . на стартер тор с NPK количество 5-10-5 върху 1000 квадратни метра на тревата пространство или 6 кг. тор с NPK количество 16-20-0 от 1000 квадратни метра.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019043265.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.