Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Как да се предпазим от тревата От покафеняване От урината на кучето

Разходете се около вашия квартал и вероятно можете да забележите някои от съседите си , които притежават кучета ; тяхната трева е измъчван с кафяви петна, които понякога са заобиколени от един пръстен на тъмно зелена трева . Обучение на кучето си да уринират по-малко очевидни области на тревата е един от начините за борба с проблема, но за щастие , има няколко други неща, които можете да направите, за да помогне за предотвратяване на тревата от покафеняване дори ако той отива на видно място . Нещата ще трябва
градински маркуч
Pitch вилица
косачка
Тор

Покажи повече инструкции

1

Water района, където кучето уринира скоро след това. Това е азот и солта в урината на куче , което причинява кафявите петна. Вода помага разрежда количество азот и сол в почвата и го изпраща дълбоко под земята. Един сантиметър от вода трябва да е достатъчно за повечето видове почви .

2

Поук почвата няколко пъти в района, където кучето уринира след поливане , особено ако поливане само урина места не изглежда да работят . Това допълнително ще помогне на излишния азот и солта проникне по-дълбоко в почвата , далеч от тревата и нейните корени .


3

Грижа за вашата морава правилно да насърчава здравословния тревата , която е по-добре в състояние да се справят с по-малко - малко от идеалните обстоятелства, като например излагането на куче урината. Например , повечето тревни площи трябва да бъдат окосени на височина от 2 до 3 инча , много по-висока , отколкото много хора мислят . Вода вашата морава дълбоко по време на засушавания с около един инч от вода веднъж или два пъти седмично , а не по-често поливане със съвсем малко на повърхностните води .

4

оплоди вашата морава правилно и добър график , която ще варира между различните видове трева . Тогава тревата не може да отговори, както е драстично да азота и соли в урината на кучето.

5

Насърчавайте кучето си да се пие повече вода , което ще помогне разрежда урината. Въпреки това, винаги се консултирайте с Вашия ветеринарен лекар първо, ако сте добавяне на продукт, предназначен за насърчаване на уриниране или планирате да промените диетата му по никакъв начин. Това може да е опасно за вашия домашен любимец . Също така помисли кучето ви може да има повече инциденти , ако той се насърчава да се пие повече вода.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019042963.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.