Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Имате ли нужда да премахнат преди засаждане на семена за трева

? Засаждане семена за трева е най-икономичният начин за установяване на тревата , според North Carolina State University . Въпреки това, спестените пари от засяване се губи ако семената трева не е правилно засадени. Подгответе мястото на засаждане от орем и премахване на плевелите. Семена Grass има затруднения покарал когато се конкурират с плевелите за въздух, слънчева светлина и хранителни вещества в почвата е . След правилните стъпки осигурява успешно посява морава. Weeds

Има плевелни семена в почвата , които чакат да покълнат . Тези семена използват тора стартер даде тревни семена и да причини изтъняване на трева . Семена от плевели , като например елеузина , чакат температурите на почвата да се покачва през пролетта до 60 градуса преди покарал , според Rhode Island State University . В допълнение , съществуващите плевели заемат важно недвижими имоти в почвата, предизвикват неразвити тревни коренови системи. Премахване на плевели предотвратява бъдещи тревни проблеми, причинени от трева конкурира с плевелите.


Премахване Weeds

Използвайте широкоспектърен хербицид , който убива всички видове плевели, като тревисти, broadleafed и острица . Спрей хербициди , съдържащи глифозат , че не оставя остатъци в почвата, която вреди на тревни семена. Глифозат инхибира способността на плевелите да произвеждат протеини. В рамките на 24 часа , плевелите изсъхват и умират . На първо място, полива тревата в продължение на две седмици, за да стимулира растежа на плевелите . Енергично растящи плевели са по-лесни за убиване , отколкото бавно растящи плевели. След това напръскайте хербицида на поляната .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019042952.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.