Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Как да се намали замърсяването в савани

савани са затревени площи с относително малко на брой дървета. Те са разположени предимно в тропическите и субтропическите региони на земното кълбо , а именно, Африка, Австралия и Южна Америка. Тъй като пасища , те привличат различни пасищни животни и техните хищници. Въпреки своите дъждовни сезони предоставят достатъчно влага , савани също изпитват продължителни сухи сезони , обяснява недостига на популации изобилие дърво . Савани са засегнати от замърсяването на въздуха и водата . Инструкции

1

Намаляване честотата и обхвата на контролирани изгаряния. Докато тези , предписани пожари имат звук с екологично предназначение , доколкото освобождаването на хранителни вещества от мъртви флора е засегната, те също отделя токсични газове като въглероден моноксид във въздуха и атмосферата. Приемане на алтернативи като оран за подобни обезщетения , които стимулират ново трева все още няма да замърсяват въздуха .

2

Съветва съседна на земеделските стопани да се оцени тяхната използването на торове. Химически торове намерят своето място в водоносни хоризонти и прилежащите водни запаси , което ги прави по-малко питейна за дивата природа. Преминаване към био - тор намалява като опустошавайки .


3

Монитор наблизо минното дело и промишлена дейност за спазване на изискванията за околната среда . Опасни материали могат лесно да протекат в транспорта или с помощта на авария в съоръжението . Доклад никакви доказателства за това на местните власти. Лобито на депутатите , ако регулирането на тази природа е небрежното или неефективни.

4

Форма доброволни сдружения , в сътрудничество с правителството и собствениците на земи , на лицата, които ще полицията пасищата за отпадъци и отломки , оставени от сафари - излизащите и други развлекателни туристи. Съветва посетителите за последиците от небрежност на околната среда във връзка с дъмпинга боклук или плуване в реки с слънцезащитни нататък.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019042808.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.