Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Какво Chemicals Kill Centipede Grass

? Centipede трева е многогодишно , топъл сезон трева , която започва да се пръкват през пролетта. Въпреки че някои градинари смятат стоножка трева желан вид трева, тя може да се счита за плевел , ако се навлезе вида на тревата ви се култивирате за вашата морава . Също така, градинари могат да искат да се премахне тяхното стоножка трева , ако те искат да засадят нова вид трева . Използване на подходящи химикали ефективно убива нежелан стоножка трева . Предизвикателства в

Защото стоножка е многогодишно трева, селективни хербициди не могат да бъдат използвани за отстраняване на този растеж от тревата , според Университета на Илинойс . Селективни хербициди са химически формулирани , за да убие нарушител тревисти плевели , без да навреди вашия трева или ландшафтни растения. Вместо това, градинари трябва да използват хербициди широкоспектърен да контролират своите стоножка трева . Хербицид широкоспектърен убива не само стоножка трева, но и всяка друга растителност , с които влиза в контакт спрей . Наем Газони

хербициди Широкоспектърните които съдържат глифозат убива стоножка трева , когато се използва правилно . Глифозат е в състояние да убие стоножка трева чрез предотвратяване на растението, от които произвеждат протеини. За да използвате хербицид широкоспектърен , спрей върху суха ден . Химикали нуждаят най-малко 48 часа, за да се абсорбира напълно в зеленина стоножка си . Също така, избягвайте косене стоножка трева два дни преди пръскане на хербицида . Колкото по- повърхностна площ на стоножка тревата , толкова повече химикали се абсорбират от листата .
Наем цветни лехи

Градинари могат да използват селективен хербицид , който съдържа флуацифоп да убие стоножка трева расте в цветни лехи , в зависимост от Университета на Калифорния. Можете също така да използвате този хербицид да контролира стоножка трева расте в широколистни почвеното покритие . За хербицида ефективно да убие стоножка трева, пръскане , когато тревата е активно расте. Скрит трева не абсорбира достатъчно на спрея . Също така , защитават околните растения, които са чувствителни към хербициди , като например дърво разсад, с парче пластмаса преди пръскане.


Други фактори

градинарите трябва да чакат пет до 14 дни, за да засадят отново тяхната морава след пръскане глифозат , според Университета на Минесота. Това отнема няколко дни за химикали, останали в почвата отмива . Презасаждат областите, които се съдържат стоножка трева след тревата е умрял , за да се попречи на трева от завръщането . В допълнение, други плевели могат да се възползват от голата почва и липсата на конкуренция, за да се развиват в областите, в които стоножка тревата окупираните преди това .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019042747.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.