Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> отглеждане на трева >> Content

Какви са различните имена за Wheatgrass

? Wheatgrass е популярна хранителна добавка и храна. Смята се, че имат полезни свойства и стойности на витамин над прилагането на зърната на растението. Wheatgrass е просто на покълнали семена на Triticum aestevium , или обикновената пшеница, но има няколко други растения , които са етикетирани като житняк . Някои от тях са храна за хора , докато други са по -подходящи като фураж за животни . Всички те са в семейния Poaceae или трева група. Triticum

Triticum е род на зърно за производство на треви с кухи стъбла и ядливи семена глави. Най-честите от тях е Triticum aestevium , която е мека пшеница . Тази трева се използва за направата на брашно и е съставка в много американски храни. Другите зърно пшеница треви са T. timopheevi , T. turgidum и T. monococcum . Листата на този род са дълги и тънки , и когато не се допуска образуване на семена , се използват за листата , предимно в здравословни храни и напитки.


Agropyron

The род Agropyron е група от местни прерийни треви се разпространява в Северна Америка. Agropyron cristatum се нарича също гребенест житняк и е усукваща трева , използвани в тревни площи. Има и няколко разновидности на Western житняк , които са класирани по рода Pascopyrum , за които Agropyron е синоним . Прекласификация на растенията е често срещана в съвременната ботаника с помощта на ДНК , която може да допринесе за установяването на растителни отношения по-ясно , отколкото предишните методи. Western житняк е по-висок усукваща трева, която се нуждае от пълно слънце и може да оцелее при различни условия .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1019042680.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.