Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градинарство Basics >> Content

Открит Скулптури & Фонтани

След като вашият основен градина дизайн е пълна, персонализирате вашата градина , или кътчета на градината , с добавянето на декоративни функции като скулптури и фонтани. Декоративни функции в градини действат като фокусни точки , насочвайки вниманието към специфични области или насаждения или водещи окото на наблюдателя е , за да открият допълнителни аспекти на градински ландшафт. Избор на Garden Скулптура

Оставете вашата личност да диктува скулптури и други предмети за украса , които показвате в двора. Размер на градината ще диктуват размера на скулптури да бъдат поставени в рамките на градината. Големи градини наистина изискват големи произведения на изкуството, докато по-малките градини са засенчени от големи скулптури. Помислете за това къде ще се постави скулптура , преди да го купите . Ако и вие обмисляте голям , гръцки стил, мраморна статуя , може да искате да го ситуира в традиционна градина среда заедно с тревата , граничен цвете и хеджиране. Като алтернатива може да се създаде класически ъглов кът в градината си с мраморна статуя като фокусна точка редом луксозни шезлонги или тапицирана с мека мебел , заобиколени от тропически насаждения. Оставете вашата личност да свети , когато избирате вашата градина скулптури , което ще доведе до по- естествен и координиран поток от цветове и дизайн от дома до градината.


Добавяне Fountains

< стр. > Добавяне на фонтани до градина пейзаж осигурява мобилност , звук и височина интерес. Ако вече имате басейн в градината , след това добавяне на фонтан вероятно ще доведе само да го свържете към съществуващата помпа. Дали вашия басейн е разположен в рок градина или отделна зона езеро и заобиколен от водни насаждения и друга зеленина , добавянето на един фонтан ще привлече незабавно вниманието на всеки зрител . Добавяне на фонтани до вътрешен двор , палубата или всяка друга част на двора не трябва да води до масивна изкопни работи , защото захранван със слънчева енергия фонтани или малки декоративни водни съоръжения в бъчви или камък са опции. Като алтернатива , можете да направите своя собствена градина барел .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/gardening-basics/1019042565.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.