Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да се определи една косачка , която няма да Започнете

косачки използват малък двигател с вътрешно горене , която обикновено работи с процес двигател с четиритактов двигател . Тези двигатели се нуждаят от три основни елемента , за да започнат и управляват : гориво и смесване на въздуха вътре в карбуратора , компресия от картера да запази колоездене на системи и една искра , за да възпламени комбинацията гориво /въздух. Когато едно от тези три елемента липсва , целият процес ще бъде изведена от равновесие , и най- често , косачката няма да започне . Нещата ще трябва
одобрения контейнер гориво
Fresh косачка гориво
Rag
SAE 30 масло
Socket гаечен ключ
Замяна искра включете в
Покажи повече инструкции

1

Отваряне на газовия резервоар и проверка на доставките на гориво в резервоара. Dump от всички горива, които е по-стара от 30 дни в контейнер за гориво. Напълнете резервоара най-малко три четвърти пълна с прясна косачка гориво.

2

Развийте измервателната щека , избършете края и го инсталирайте отново. Издърпайте измервателната пръчка и проверете четене. Добавете още масло SAE 30 --- за работни температури над 32 градуса по Фаренхайт --- с маслената чучура бавно, докато показанията на пръчката казва "Full ".


3

Преместете запалването превключите в положение " On" . Проверка на електрическите връзки на проводниците да се уверете, че те не са разхлабени или счупен. Преместете предаване , ако е приложимо , да " Neutral ". Разпускане на каучук багажника от върха на запалителната свещ . Развийте запалителната свещ от цилиндъра и повторно инсталиране на нов щепсел .

4

Откачете или развийте капака на кутията на въздушния филтър . Издърпайте елемента пяна от кутията и почистване на филтъра в съответствие със спецификациите на производителя. Сменете всички стари филтри. Почистете зоната около кутията и карбуратора с парцала .

5

Проверете маршрута на линии на гориво да се уверете, че те не са прегънат или излъган в насипно състояние. Извадете и сменете горивния филтър на всеки сезон. Сменете маркучите за гориво всеки друг сезон или по-често , ако е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042518.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.