Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да Сглобяването на Husqvarna косачки Deck

косачки за трева Husqvarna езда и по-големите Трактори за косене използват значителни косене палуби. Палубата на косене съдържа повечето от частите на системата за задвижване , като съединителят , щанци ролките и лопатките . Следователно, вие ще премахнете и инсталирате палубата косене за най- незначителни поддръжка и основни ремонти . По време на отстраняване и сглобяване , да се запознаят , грес и следвайте всички други графици за поддръжка , за да се запази палубата косене в изправност . Ако се открие хлабави или счупени части , да ги замени веднага. Нещата ще трябва
Работни ръкавици
Затворени петите обувки
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Карам Хускварна към плосък работно пространство . Натиснете педала на спирачката и да преминат изцяло на спирачката за паркиране в " Сгоден " позиция. Завъртете ключа в стартера на " Off" и извадете ключа . Плъзнете лоста на скоростната кутия , пускането на съединителя в " изключено ", или неутрален .

2

Откачете каучук багажника и жица от края на запалителната свещ . Позиционирайте проводник , така че не случайно ще се свържете запалителната свещ . Използвайте електрически лента , ако е необходимо . Повдигнете лоста за закрепване лифт до най-високата си настройка.


3

Push палубата косене в позиция под косачката . Подравнете задните жилищните вилка на косачката с рамената на окачването на палубата . Позиционирайте дефлектор щит на палубата косене , така че е на дясната ръка. Спуснете лоста на привързаност лифт до най-ниското си настройка.

4

Разположете предните връзки на палубата косачка и вкарайте фиксатора пролетта през предните връзки и косачка палубата. Преместете рамената на задното окачване в положение на скобите палубни задните . Плъзнете васал пролетта през центъра .

5

Прикрепете лентата с анти - власт към шасито и плъзнете васал пролетта през скобата на жилища. Навийте на задвижващия ремък около задни задвижващи ролка , бавно го работи на мястото на канали шайбата е .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042501.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.