Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да инсталирате Poulan 42 - Inch Deck

палуба косене на Poulan 42 - инчов косачка може да бъде изваден и пуснат обратно без никакви инструменти . Тези палуби съдържат цялата система за задвижване , включително на съединителя, ремъка и основните ролките . За да направи каквито и да било ремонти на задвижващата система , включително подмяна на колана , на палубата косене трябва да бъде изваден за да получат необходимия достъп . Това отстраняване и инсталационния процес ще се случи доста често през целия живот на вашата косачка , така че трябва да се запознаят с процеса . Нещата ще трябва
кожени работни ръкавици
Затворени петите обувки
напълно сглобени 42 - инчов палубата на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Преместване на Poulan морава трактор в позиция на плоска работна площ . Engage крачната спирачка и включете паркинг спирачката . Освободете съединителя, чрез издърпване на лоста на съединителя надолу към " изключено " положение на дъното.

2

Позиция себе си от дясната страна на косачката за най-удобния отстраняването палубата и монтаж позиция . Натиснете лоста за регулиране на палубата, за да най-високото си положение , за да се повиши до най- задните скоби .


3

Плъзнете напълно сглобен 42 - инчов косене палубата под косачката . Поставете на палубата , така че задните скоби линия с рамената на окачването. Уверете се, че охраната на палубата косене заустване е изправен надясно.

4

Спуснете лоста на палубата се приспособява към най-ниското си положение. Свържете предните връзки към палубата косене , плъзгащи придържащата пролетта в центъра . Свържете рамената на окачването към задните скоби , плъзгащи придържащата пролетта в центъра .

5

Плъзнете анти - люшкане бар васал пролетта в седалището му , за да свържете греда и двете полувремена . Свържете съединител прът на лоста на съединителя , бутане придържащата пролетта в центъра . Плъзнете задвижващия ремък върху задни задвижващи колана на косачката . Преместете лоста за повдигане на желаната височина на рязане .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042500.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.