Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Craftsman косачка : Не Мощност & Няма да Започнете

Когато Craftsman косачка губи всякаква сила, няма да започне , това е обикновено се дължи на загуба на гориво , искра или електрическите връзки . Без достатъчно мощност на двигателя, не ще бъде в състояние да продължи да работи на всички системи . Намери където властта е загубена или разстройване да се майстора да тече отново . Проверете Горивна

Винаги проверявайте нивото на горивото в резервоара за гориво , преди започване на работа. Никога не оставяйте газ в майстора за много дълго , тъй като газ ще възраст след около 30 дни , и като газът разгражда тя ще влоши пластмаса и други части се докосне вътре в карбуратора . Този лош или стар газ ще доведе до спад в доставките на гориво достига карбуратора , така че двигателят няма да има власт, тъй като не горене се случва . Проверете , почистете или сменете капачката на резервоара за гориво , резервоар за гориво , горивния филтър , маркучите за гориво и карбуратора .


Проверява за Spark

Без източник на запалване , газът не може да осигури , за да остане на картера на движещата сила . Това запалване идва от запалителната свещ , която обстрелва с таксата предаде жиците за запалването от модула за запалване. Включете запалването , вземи жицата на свещта изключите щепсела и развийте запалителната свещ . Сменете запалителната свещ , ако върхът е фаулиран . Проверете жицата щепсел за спорна връзка. Нека професионален дръжка други ремонти по- сложна система за запалване.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042437.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.