Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да почистите Rusty Лопати

Много лопати са с дървени и метални дръжки и метални остриета. Излагане на влага, влага и външни условия причинява дръжката метална лопата или острието на ръжда. Без интервенция , острието на лопатата и дръжката ще продължи да ръжда, отслабват и стават прекалено крехка , за да използвате. Премахване на ръжда от острието лопата или дръжката възстановява лопатата да използваема състояние. Почистване ръждясала лопата също така удължава живота на лопатата . Нещата ще трябва
Bucket
White оцет
Парцали
String
телена четка
80 - шкурка
Течен сапун ястие
Ленено масло
Paintbrush < Бразилски> Steel вълна
Rust Remover MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
бял оцет

1

Поставете острието края на лопатата в кофа , която се издига най-малко 2 сантиметра над горния ръб на острието на лопатата .

2

Налейте достатъчно бял оцет в кофата за покриване на острието на лопатата . Накиснете дебели парцали с бял оцет и увийте парцалите около дръжка метална лопата. Вържете парцалите плътно на място с низ. Нека лопатата накиснете в бял оцет за една нощ.


3

Махни парцалите от дръжката и вземи лопатата от бял оцет . Четка ръждата от повърхността на лопатата с твърда телена четка , докато не ръжда остава на лопатата . Sand трудно да се премахне области на ръжда с 80 - шкурка .

4

Добави келеш на течен перилен препарат ястие в кофа с вода . Потопете четка търкане в сапунена вода и измийте лопатата да премахнете остатъците от оцет. Подсушете лопатата обилно с парцал .


Ленено масло

5

Нанесете либерална палто от ленено масло към металните части на лопатата с четка за рисуване . Нека лененото масло се накисва в ръждясалите части на лопатата в продължение на 10 до 15 минути.

6

Scrub металната повърхност на лопатата с стоманена вълна или намажете повърхността с телена четка , докато ръждата е вече не се вижда . Премахване на упорити ръжда с 80 - шкурка .

7

Измийте лопатата с течен препарат за съдове и вода. Подсушете лопатата с парцал .


Rust Remover

8

Нанесете един слой на търговската мрежа ръжда отстраняване на всички ръждясали метални части от лопатата в съответствие с инструкциите на производителя , които обикновено включително пръскане или четка за отстраняване на ръжда върху повърхността . Нека отстраняване на ръжда, седнете върху метални повърхности за времето, както е посочено от производителя, обикновено 10 до 20 минути .

9

Избършете ръжда с парцал или отмие ръждата с градински маркуч . Всеки производител има свои конкретни указания за отстраняване на ръжда отстраняване от метала.

10

Подсушете лопатата с парцал за отстраняване на влагата от повърхността.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042379.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.