Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да тествате разпръсквач Flow

Преди да инсталирате пръскачки , трябва да се направи проверка за поток. Този тест казва инсталатора на пръскачките колко пръскачки могат да се задействат едновременно . Знаейки този процент също така позволява на инсталатора да се изчисли колко ще е необходимо да се води адекватна насити дадена област. Информиране на собствениците, на колко литра на минута изходящ отвор за вода премахва също може да помогне я научим как да я поливате тревата по-ефективно за опазване на водите и долната си сметка за комунални услуги . Нещата ще трябва
5 галон кофа
мерителна чашка
перманентен маркер
Timer

Покажи повече инструкции

1

Идентифицирайте се отвеждат водите , които можете ще използвате, за да предоставят на противопожарната система .

2

Напълнете мерителната чашка с вода от контакта и излейте водата в кофата . Повторете този процес, докато пет галона вода са изсипва в кофата. Това ще отнеме 19 литра или 80 чаши , в зависимост от стандартите за измерване , показани на чашата.


3

Марк линията на водата във вътрешността на кофата с перманентен маркер . Изхвърлете водата.

4

Завъртете кранчето на изхода за вода на максималната изходна вода. Поставете кофа под отвора за вода , като едновременно стартиране на таймера.

5

Спри таймера и спре кранчето , когато нивото на водата достигне маркировката , който е бил направен .

6

Разделете 300 на броя на секунди тя се появиха на водата да достигне линията. Тази сума представлява броят на галона за минута , че контактът на водата могат да предоставят на противопожарната система .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042378.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.