Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Гореща Къща Vs . Greenhouse

Оранжерии и горещи къщи се използват за отглеждане на плодове , зеленчуци и други растения . Изборът между двете е изцяло зависи от района и климат, в който живеете. Например , оранжерия , би било неефективно в северните климат през зимата , докато гореща къща ще функционира перфектно в същите тези условия. Затова , знаейки, разликите и приликите на двете е важно, така че да се направи образовани решение . Greenhouse

A парникови е сграда , често направени от стъкло или прозрачна пластмаса , която се нагрява и остава топла , така че можете да го използвате, за да отглеждат растения . Можете да използвате оранжерия за да започне разсад по време на сезона или за отглеждане на растенията по време на неактивния сезон . Първоначално , оранжерията е бил известен като оранжерия или борова гора , тъй като те са били използвани , за да растат плодове като портокали и ананаси за богатите.


Hot Къща за продажба

A гореща къщата е на изкуствено нагрява структура, в която можете да се отглеждат растения извън сезона , като например по време посред зима . Можете да направите тази сгради от почти всякакви материали, включително стъкло , тухли, пластмаса или дърво, тъй като те са изкуствено нагрява . Освен това, оранжерии могат да използват изкуствени светлини , така че по време на зимните месеци, когато може да няма достатъчно слънчева светлина , вие все още може да започне правилния растеж и развитие на растенията.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042344.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.