Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да ферма с Belly Приложенията на трактор

Зеленчукови и плодови насаждения носят ярък цвят и пълни реколти в родните градинари , но винаги изискват специфични условия за отглеждане. Градинари копаят в и изменение на почвата , премахват скали и плевели , разпределени мулч и пазят почвата здрави с плевене да запазят зеленчуците расте. В големи лехи и области , обаче, тези прости задачи станат непреодолими. Погрижете се за косене , мулчиране и копаещи с прикачени файлове трактор корема , за да започне процеса по- бързо. Нещата ще трябва
косачки привързаност
мулчиране привързаност
Почвообработващи привързаност
Organic компост
Тор е.
Покажи повече инструкции

1

косят зеленчукова градина или поле от два до три седмици преди засаждане да се даде време на почвата , за да си почине и да се възстанови след това.

2

Прикрепете приставката с косачка корема и карам дълго , прави линии , за да зададете растително парцела. <Бразилски >

3

Прикрепете приставката с мулчиране корема и карам редовете отново, за да унищожите плевелите в мулч. Оставете мулчирания плевелите върху почвата , ако искате да ги включи в почвата като мулч. Ако искате да ги отстранят , използвайте гребло или прикачен безпътен да ги събера .

4

Lay 2 до 3 инча от органичен компост за целия парцел.

5 < стр. > Добави 13-13-13 гранулирана тор в размер на £ 1 на тор на всеки 100 квадратни метра.

6

Прикрепете прикачен към облицовка на корема да се копае на компоста и сместа тор в топ 6 инча от естествен почвата . Органичната компост , мулчирания плевелите и тор осигуряват храненето и задържане на влагата за здрави зеленчукови растения , докато копаят аерира и разрохква почвата за растежа на корените .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042310.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.