Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да използваме Weed Badger плевачка върху малини

The Weed Язовец е моторизирана хидравличен в ред окопаване и орем инструмент, използван като прикачен файл на трактор или мини . Тя се използва предимно за търговски малинови насаждения , както и с други тръстика растящи плодове и боровинки да се държи далеч проблемни плевели, които се отклоняват от жизненост на растението и реколти. Тя е също таксувани като ефективен органичен алтернатива на пестициди , тъй като действието облицовка запази плевели , така и за малки местообитания гризачи под контрол . Той е предназначен за премахване на плевели плитко , но не навреди на горната кореновата система на вашите ягодоплодни бастуни и къпини . Различни приспособления могат да работят над хълмовете или накланят за неравен терен . Нещата ще трябва
Tractor
Weed Badger запор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Прикачете вашия Weed Badger модел за вашия трактор или мини в страната или в отпред с помощта на специфични направления , предоставени с вашето Badger тип модел и монтаж на оборудване.

2

Разположете трактора или мини така че Weed Язовец стича центъра на уличката между две редици от малинови бастуни .


3

осигуряване на захранване на приставката с плевелите язовец от контролите на вашия трактор или мини , за да получите отглеждащи перките въртят .

4

Задайте Weed култивиране Badger остриета надолу в почвата , с помощта на хидравлични контролите закрепване , на дълбочина между 1 1/2 и 4 инча , но не по-дълбоки или ще рискуват разкъсване в зрели корени малина тръстика .

5

Авансово трактора или плъзгачи насочат надолу по ред запазване на Weed Язовец при равномерна дълбочина в рамките на безопасната зона за облицовка около малини и други плодове тръстика .

6

Повторете за определяне на центъра на всяка уличка между малина насаждения, включително външната ивица в последния ред на горски плодове .
Продажба и Наем
От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042295.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.