Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да Crank наводнен Chainsaw

Когато прекалено много гориво влиза в карбуратора и горивната камера на резачка време на стартиране , двигателят ще наводнят . След гориво се засмуква в горивната камера , да се горивния процес започна и провеждането резачка е трудно. Горивната камера се нуждае от достатъчно въздух в цилиндъра за гориво да се възпламени . Този проблем може да се случи често, особено ако дросела е оставена отворена , докато започне резачка , но това няма да повреди двигателя или карбуратора . Нещата ще трябва
Работни ръкавици
Комбинация бар инструмент
Rag MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Плъзнете ключа за запалване в положение " Stop" . Задайте резачката върху плоска работно място. Развийте горния капак цилиндър с отвертка края на инструмента за комбинация бар .

2

Вземете капака на цилиндъра, на разстояние от върха на двигателя. Внимателно издърпайте гумената багажника прикрепен към края на запалителната свещ . Развийте запалителната свещ , с помощта на голям ключ страна на инструмента комбинация бар .


3

Вземете свещта от цилиндъра и избършете излишното количество бензин на върха . Подсилете на въжето на стартера 3-4 пъти, за да се оправдавам всяко гориво, което остава в горивната камера.

4

Поставете свещта обратно в бутилката и я затегнете с бар инструмент комбинация . Поставете отново жицата щепсел и цилиндър капак. Плъзнете ключа за запалване в положение " задуши " и повторете процеса на начална за резачката .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042190.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.