Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Какво не е наред Когато самоходни не работи на косачка

? Самоходна механизъм на косачка работи чрез задвижващата шайба , ремъчна предавка и предната ролка, свързване на коляновия вал към предните колела . Когато тази система спира да се движи косачка напред, загуба на прехвърлянето на властта от двигателя към колелата се случва някъде в системата диск. Мерки за безопасност

Преди да се опитате да обслужва всяка зона на косачка , освободете ключа за запалване и да чакат за всякакви движещи се части , за да спрат. Вие ще искате да паркирате косачката върху равна площ на земята , и го чакаме да се охлади в продължение на поне 15 минути. Откачете черна гумена обувка свързан с края на свещта , и да зададете този проводник върху метална точка на блока на двигателя , за да го смила . Винаги носете подходящи работни ръкавици при работа във или в близост до перките косачка и задвижващата система .


Достъп до Пояса

На повечето самоходни косачки за трева , задвижващата система седи директно под двигателя, която позволява на задвижващата шайба да се свърже директно към коляновия вал , така че когато се върти , целият задвижващата система се движи в синхрон с нея . A дръжка, обикновено върху дръжката на косачката е тревата , позволява на оператора ръчно да затегне и разхлабете пружинен механизъм . Когато механизмът за пролетта е ангажиран , стяга колана на шайбата и косачка дискове . Уверете се , че лостът се отцепва преди изваждане на задвижващия ремък .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042116.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.