Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да използвате заключване Compost оградни пана

Interlocking компост оградни панели се използват от редица производители да се създаде модулни контейнери системи компост , което позволява бърз и лесен монтаж и демонтаж , както и разширяване , когато е необходимо. Те са моделирани по традиционните компост кошчета изградени с дървени оградни пана . Тези системи или комплекти могат да бъдат изработени от пластмаса, фибростъкло или обработени химически дървени плоскости , но всички се сглобяват в много по същия начин . Някои марки ще използват скрепителни елементи в ъглите , а други просто се плъзгат заедно в ставите . Индивидуални оградни панели са леки, което прави издигането на компост бен много по-лесно за дома градинар , без дърводелски умения. Системите за летва също позволяват на въздушния поток , необходими за бързото компостиране . Всяко бин продукт ще бъде придружена от конкретни инструкции на производителя , но монтажа е доста ясна. Нещата ще трябва
Пробийте с отвертка и /или шестнадесетичен болт бита
гумен чук MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Изберете мястото, където искате да се издигне вашия заключване компост за боклук.

2

Разопаковане и бързо отваряне на индивидуални компост оградни панели , определяне на включените скрепителните елементи , ако има такива , освен в една ръка разстояние , но в по- безопасно място .


3

изложи на най-долния ред на база оградни пана на земята хоризонтално, в размера и конфигурацията на вашия модел на компост за боклук , обикновено квадрат или правоъгълник.

4

Започнете от единия ъгъл на бункера и да направи връзката между първите две панели , заключване или припокриващи тях, така че предварително пробити дупки са изравнени .

5

Поставете един от предоставените винтове или болтове през две ограда панел завършва и завържете с бита на отвори и отвертка.

6

Свържете бен панели, които не използват хардуер от сплитане на панелите , плъзгащи се един панел надолу в канала на заплодени панел, докато двамата са свързани напълно и ниво. Плъзнете панелите нежно с помощта на гумен чук , ако е необходимо.

7

Придвижване до следващия ъгъл и повторете процеса . След като всички краища на бин база са свързани и здрав , се премине към втория слой на оградни пана .

8

процес слой по слой Повторете докато кофата за боклук е изградена напълно.
<Бразилски >От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042069.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.