Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Weedeater Featherlite 1500 Leaf Blower Отстраняване

Weed Eater Featherlite 1500 издухване на листа работи с двигател с двутактов газ захранва горене. Тези двигатели ще , в някакъв момент, съборят или страдат големи спадове в представянето си. Както всички двигатели с вътрешно горене , обаче, те ще трябва само искра, компресия и гориво, за да започне и да продължи да се изпълнява. Ако някоя от тези три елемента са изчезнали , проблемите бързо ще последват . Ето защо, когато отстраняване тествате тези три системи на двигателя , за да намерите проблемната област . Тези тестове , обаче , не ще намери действителната дупката . Нещата ще трябва
Socket гаечен ключ
свещ гнездо
New запалителната свещ , ако е необходимо
Ignition тестер
Compression прецени
отвертка

Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Задайте Featherlite 1500 върху плоска повърхност. Освободете ключа на стартера в положение "изключено" . Разпускане на галош от върха на двигателя , от страна на главата мощност . Развийте и свалете свещта от цилиндъра с гаечен ключ .

2

Проверете накрайника с електрод щепсела на искра за тежки въглеродни депозити или признаци на увреждане . Сменете запалителната свещ , ако е необходимо, чрез завиване нов обратно в дупката на цилиндър . Прикрепете тестер за запалване на гума багажника и до върха на запалителната свещ .


3

Завъртете ключа за запалване обратно в настройката " On" . Подсилете стартер въжето здраво най-малко четири пъти . Гледайте прозорец на тестер запалване за синя искра , за да скочи през точките . Ремонт на запалителна система , ако искрата е жълт или отсъства по време на изпитването .

4

Откачете тестера за запалване от каучук багажника и запалителната свещ . Вземете свещта от цилиндъра отново. Завийте пръст габарит компресия здраво в отвора на бутилката.

5

Crank усилено върху въжето на стартера отново, докато иглата габарита спира да нараства. Проверете показанието на манометъра . Ремонт на системи за компресиране на въздух и ако иглата не достига най-малко 90 PSI , или кг. на квадратен инч.

6

Развийте кутията на въздушния филтър от страната на двигателя на вентилатора на листо. Вземете кутията разстояние за достъп до карбуратора . Откачете двете горивни маркучи от карбуратора с пръсти. Наклонете листа вентилатор на страна и да гледате за газ, за ​​да излезе от маркучите . Ремонт на горивната система , ако няма гориво излиза от маркучите , тъй като тя е блокирана от напускане на резервоара или през запушен горивен филтър , или запушени маркучи за гориво.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019042021.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.