Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да се използват пръчици за естествен Trellis

решетки са с дървена дограма , използвани в подкрепа на лозя и увивни растения . Въпреки решетки не са необходими за енергични пълзящи растения, като бръшлян , които използват нещастници да се придържат към опори , тези рамки са полезни за обучение на алпинисти , които не могат да се издържат сами , като рози или орлови нокти . Правене на собствени пергола от пръчки е евтин вариант, който ви позволява да приспособят формата и размера на рамката , докато ви дава атрактивен селски финал. Използвайте най-прекия пръчки можете да намерите въпреки някои различия е fine.Things ви е нужно
пръчици
влакното
Ножици
Saw
Мел
бормашина и свредло
Котвите < Бразилски> Винтове
отвертка
тел
Spade

Покажи повече инструкции

1

Взема решение за формата на вашия пергола . Това ще зависи от пръчки , които имате на разположение , пространство на стената , както и вида на растението, което искате да расте. Повечето решетки са или фен - , квадратни или стълба форма.

2

Construct традиционни ветрилообразни пергола чрез организиране на шест или седем подобни размери пръчки в един куп . Завържете единия край плътно с канап след разпространението на стърчи на земята във формата на ветрило. Вържете къси пръчки по ширината на вентилатора , за да подпре на формата и да я направи солидна . За стълба или квадратна форма решетки , положи стърчи на земята в необходимата форма и да ги връзвам заедно с канап .


3

Повдигнете пергола в позиция срещу стената и марки точките за винтовете, за да го държат до стената . Сложете в най-малко три винта - повече, ако си пергола е тежък . Пробийте отворите , публикувани в стена котва и пуснати в винтове , така че главите са издадени най-малко един инч от стената.

4

Вържете пергола здраво за винтовете с жица. Намерете вашето растение катерене в предната част на пергола и вратовръзка стъблата свободно да пергола с канап . Както растението расте , да продължи да се връзвам на стъблата до растението може да се издържа .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019041967.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.