Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да се замени един WORX GT Line

The WORX GT е батерия експлоатирани трева тример , който използва стандартна шпула изпълнен с двойна спирала тример линия, за да намали . The тримера използва система за бум - емисия, която позволява на потребителя да се включи тримерната глава на разстояние от земята, за да се хранят нов низ. След макарата изтече на низ , трябва да я презаредите , преди да можете да използвате машинката отново. Нещата ще трябва
Ножици
Двойна спирала низ MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Press в в разделите на освобождаване, които са разположени от страната на тримера главата в края на вала ; тези раздели държат макарата на място.

2

Издърпайте макарата разстояние тримерната глава и се отстранят всички отломки низ от макарата.


3

Отрежете две парчета на двойната спирала WORX низ дължини от 25 крака с една ножица .

4

Feed върха на един низ в дупката, която се намира от вътрешната страна на ръба на макарата и след това се хранят низ около макарата в посоката, указана от стрелката в горната част на макарата ; спре, когато имате шест инча оставяли развит . Натиснете оставащото низ в раздела на ръба на шпулата е .

5

Поставете втория низ във втората дупка и след нейното приключване , както направи първия низ .

6 < стр. > Плъзнете макарата обратно върху тример вал . Поставете капака върху макарата и след това се хранят конците през дупките от двете страни на капака. Закрепете капака на място и след това издърпайте усилено върху струните , за да ги освободи от страна на макарата .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019041966.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.