Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да се определи един Husqvarna String Trimmer Rope Starter

A Husqvarna низ тример използва ръчна реверсивен стартер да се ангажират на коляновия вал и да започне изгаряне. Това въже изважда и се върти маховика и коляновия вал едновременно. Когато въжето не работи правилно, машинката няма да започне , докато не се определи на въже стартера . Въжето може да се отдели от ролката , тя може да се откъснете от половината , или възвратната пружина може да се счупят , всички от overpulling на въжето на стартера . Цялата стартер система ще трябва да бъдат премахнати и разглобен . Нещата ще трябва
очила
отвертки
Ножици
Замяна стартер въже
Engine грес MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

развийте реверсивен стартер покритие от тримера . Завъртете капака за да се определи над стартера . Натиснете надолу върху ролка и преряза въжето на разстояние от старата ролка и стартер дръжката.

2

Нека палеца си на разстояние от шайбата бавно да се развивам реверсивен стартер пролетта . Отпуснете старата въжето и го изхвърлете. Развийте механизма за макара и я извадете от капака.


3

Флип шайбата отново и взема възвратната пружина от ролката . Огледайте двете парчета за всички щети и да се замени , ако е необходимо . Герб на стартера пост с малко количество на двигателя грес.

4

Задайте откат пролетта в ролка и сложи и двете обратно върху стартер греда. Монтирайте новия стартер въже в центъра на шайбата . Промушете въжето през капака на стартера и в дръжката на стартера .

5

вратовръзка два възела , по едно на всеки край. Навийте всички, но 10 инча на въже върху макарата . Туист секцията развит в една линия и я захванете . Wiggle цикъла назад и напред , за да се свържете възвратната пружина обратно върху ролката .

6

Завъртете контур и ролка около пет пъти или докато възвратната пружина се чувства здраво. Отпуснете въжето на стартера , докато поддържате натиска върху ролката . Пуснете на шайбата да позволи на въжето, за да се върнем назад към макарата . Поставете отново капака на стартера на машинката .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019041899.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.