Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да настроите New Echo Chain Saw Карбуратор

Най карбуратори за нови верижни триони Echo идват регулира от фабриката. Въпреки това, поради различни фактори на околната среда , като надморска височина, на карбуратори може да не стоят правилно , определени за дълго. Когато това се случи , дори и по-нова моторен трион ще трябва му карбуратор коригирано. Въпреки това, Echo препоръчва стартиране на моторния трион през най-малко два пълни резервоари на газ преди да регулирате карбуратора . Overadjusting карбуратора на нов модел също може да доведе до сериозна повреда на двигателя , с потенциал да съсипе новия си трион. Нещата ще трябва
отвертка
Brush
одобрения контейнер гориво
Fresh Echo моторен трион гориво
малка отвертка
Оборотомер

Покажи повече инструкции
<Бразилски > 1

Развийте горния капак на бутилката на веригата Echo видях , с помощта на отвертка . Вземете капака и извадете елемента на въздушния филтър на разстояние от триона. Отстранете елемента на въздушния филтър, за да се уверите, че е чист.

2

Отворете одобрения контейнер гориво и се смесват прясна партида от моторен трион гориво , като използва съотношение на газ 50 - към-1 за две цикъл масло. Съдът се затваря и се разклаща на съдържанието. Напълнете резервоара Ехото с газа.


3

Поставете Ехото на едно място на земята , където веригата няма да се свържете с нищо по време на настройка на карбуратора . Започнете и стартирайте моторния трион при високи обороти в продължение на няколко минути, за да я затопли.

4

Извадете втулка покрива от ниски и високи скорости на карбуратора винтовете , от страната на двигателя. Свържете оборотомера да проводник на свещта .

5

Нека празен ход на двигателя и проверка на четенето . Нагласете винт с ниска скорост с малка отвертка , докато празен ход между 2700 и 3300 оборота в минута.

6

Натиснете педала на газта , докато тя е широко отворена , след проверка на показанията . Регулиране на високоскоростен винт посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка , докато достигне 10 500 до 11 500 оборота в минута.

7

Завъртете ниска скорост винт посока на часовниковата стрелка , докато започне да се върти веригата . Завъртете винта обратно на часовниковата стрелка , докато спре на веригата . Поставете винт с ниска скорост до най-високата честота на въртене преди началото на веригата да се върти .

8

Натиснете отново педала на газта и се уверете, че резачката трансфери плавно от празен ход до високи обороти. Проверка на високоскоростни и нискоскоростни показанията отново, за да се уверете, че те попадат в рамките на параметрите на скоростта. Регулирайте както е необходимо.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019041890.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.