Как да настроите New Echo Chain Saw Карбуратор

Най карбуратори за нови верижни триони Echo идват регулира от фабриката. Въпреки това, поради различни фактори на околната среда , като надморска височина, на карбуратори може да не стоят правилно , определени за дълго. Когато това се случи , дори и по-нова моторен трион ще трябва му карбуратор коригирано. Въпреки това, Echo препоръчва стартиране на моторния трион през най-малко два пълни резервоари на газ преди да регулирате карбуратора . Overadjusting карбуратора на нов модел също може да доведе до сериозна повреда на двигателя , с потенциал да съсипе новия си трион. Нещата ще трябва
отвертка
Brush
одобрения контейнер гориво
Fresh Echo моторен трион гориво
малка отвертка
Оборотомер

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Развийте горния капак на бутилката на веригата Echo видях , с помощта на отвертка . Вземете капака и извадете елемента на въздушния филтър на разстояние от триона. Отстранете елемента на въздушния филтър, за да се уверите, че е чист.

2

Отворете одобрения контейнер гориво и се смесват прясна партида от моторен трион гориво , като използва съотношение на газ 50 - към-1 за две цикъл масло. Съдът се затваря и се разклаща на съдържанието. Напълнете резервоара Ехото с газа.


3

Поставете Ехото на едно място на земята , където веригата няма да се свържете с нищо по време на настройка на карбуратора . Започнете и стартирайте моторния трион при високи обороти в продължение на няколко минути, за да я затопли.

4

Извадете втулка покрива от ниски и високи скорости на карбуратора винтовете , от страната на двигателя. Свържете оборотомера да проводник на свещта .

5

Нека празен ход на двигателя и проверка на четенето . Нагласете винт с ниска скорост с малка отвертка , докато празен ход между 2700 и 3300 оборота в минута.

6

Натиснете педала на газта , докато тя е широко отворена , след проверка на показанията . Регулиране на високоскоростен винт посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка , докато достигне 10 500 до 11 500 оборота в минута.

7

Завъртете ниска скорост винт посока на часовниковата стрелка , докато започне да се върти веригата . Завъртете винта обратно на часовниковата стрелка , докато спре на веригата . Поставете винт с ниска скорост до най-високата честота на въртене преди началото на веригата да се върти .

8

Натиснете отново педала на газта и се уверете, че резачката трансфери плавно от празен ход до високи обороти. Проверка на високоскоростни и нискоскоростни показанията отново, за да се уверете, че те попадат в рамките на параметрите на скоростта. Регулирайте както е необходимо.

Методи за отстраняване на ключа за избор на Light Air за Hot Tub

Много горещи вани използват въздушни прекъсвачи да контролира електрически функции като например подводни светлини във ваната. Превключвателят се активира с изблик на въздушното налягане , когато буто

Περισσότερα >
Как да Hides клас за кожена тапицерия

Заради умен производство , не можеш клас тапицерия кожа с виждане . С малко механична обработка и довършителни работи, с ниска степен на кожа може да изглежда като най- зърно кожа, кожа на алигатор ил

Περισσότερα >