Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да Подай Изостряне на Chain Saw

За моторен трион за рязане ефективно и безопасно , зъбците на веригата изискват прецизност заточване. Ако зъбите стават скучни или бичен , триона няма да режа през гората бързо , и ще бъдат принудени да се натиска надолу върху триона да изрежете. Това изисква допълнителна работа от вас и увеличава вероятността от катастрофа , докато режете . За най-добри резултати , точат веригата преди всяка употреба , по време на всяка спирка за презареждане и след всяка употреба . Това ще намали размера на времето, заточване и увеличаване на производителността . Нещата ще трябва
кожени работни ръкавици
Rag
Правилно размер кръгла пила MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете верижния трион запалването моторен трион и отключване на механизма на спирачката на веригата , така че веригата се върти свободно. Сложи си работни ръкавици , ако те не са вече . Избършете веригата и бар с парцала , така че можете да видите всеки зъб . Поставете триона на плоска пейка.

2

Scan дължината на веригата за зъба с най-тежката щетите. Поставете nondominant ръка върху горната част на бара , за да подпре верижния трион . Поставете върха на кръглата папка , като се използва господстващото си ръка , в зъба с най-тежката щетите.


3

Задръжте файл , успоредна на работната повърхност. Регулиране на дръжката на файла, за да съвпада с правилното ъгъл на подаване на заявката , както е посочено от триона инструкция за употреба .

4

Push дължината на файла в целия зъб. Трансфер на файла нагоре и повторете ходът използвайки същото количество сила и същия ъгъл . Опитайте най-добрия си да подаде зъба равномерно . Преброяване на броя на ударите , необходимо за ремонт на зъба.

5

Преместете веригата до следващия зъб , насочени в същата посока като първата . Файла зъба и всички зъби на една и съща страна на първо място. Използвайте същия ъгъл , силата и броя на ударите като сте използвали на първо място, най-тежката повреден зъб.

6

Включете верижния трион около и повторете процеса за всички зъби , изправени пред обратната посока. Използвайте същия ъгъл , силата и броя на ударите , за да подадат всички зъби равномерно .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019041829.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.