Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Как да се изгради Дом на пясък и чакъл Screen

екрана на вашия собствен пясък и чакъл , като се използва самостоятелно направени екран . Вие не трябва да плащат за търговски проверени материали, когато те са седи в собствения си заден двор . Единствената разлика между тези естествени материали е техният размер, така пресяване разделя чакъл от пясък и допълнително пресяване разделя фин пясък от едър пясък . Има много начини за използване на различните степени на пясък и чакъл из двора , от пътеки за опесъчени блокове пясък изкуство с децата. Нещата ще трябва
2 - от -4 греди
Electric тренировка
3 - инчови винтове за дърво
стоманена мрежа
Стоманени засилване палубните плочи
сачмени лагери колела
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Изрежете четири точки на 2 - от -4 греди в 24 - инчови секции. Поставете ги заедно с формата на квадрат и пробийте пилотни дупки ъглите . Завийте дъските заедно с 3- инчови винтове за дърво , като се използва електрическа бормашина . Повторете този процес в продължение на три или четири скрининг кутии , в зависимост от вашите нужди .

2

Нарежете различни степени на стоманена мрежа , за да се поберат всяка кутия . Използвайте най-широк отвор в стомана окото на около 3 /4 инча , за да отсеят по-големите камъчета . Half- инчов стоманена мрежа , ще ви дам по-малка степен на чакъл , докато 1/4-inch екран разделя на по-малки частици на камък. Изграждане на крайния екран с 1/8-inch на окото , ако искате фин пясък.


3

Стегнете екрана до кутията със стоманена арматурна комплект чинии по ръба на дървената рамка . Можете да използвате пирони , винтове , но ще ви даде по-твърда форма и са по-лесно да се замени , ако мушкам дупка в екрана.

4

Добави Колела със сачмени лагери за външните повърхности на дървени рамки , ако искате да се разклаща кутията напред и назад по-лесно. Bolt две колела до двете страни на рамката около 2 инча в от края , така че само половината от колелото се простира под рамката.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019004137.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.