Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински инструменти и пособия >> Content

Huskee Rear Tine румпел гуми няма да се

В сравнение с предните лапи мотофрези , задните лапи земеделци са по-лесни за обработка и контрол, което прави работата на газиране и разхлабване на почвата в градината си много по-лесно . В допълнение , защото властта се предава от двигателя към колелата , можете да се справи по-големи работни места , като се срежат копка . Гумите на задните лапи земеделци са големи и имат големи стъпала , които осигуряват по-добро сцепление . Huskee задната лапи земеделци са направени от MTD , и има няколко причини, поради които на гумите може да не се обръщат . Скоба Pin

A скоба щифт , който е известен също като карфица линк или шарнирна ос , е вид закопчалка използван за закрепване клада на дълбочина до Тине щита на вашата Huskee rototiller . Ако гумите на вашата мотофреза няма да се обърнат , за скоба за закрепване може да липсва . Консултирайте се с вашия ръководство на потребителя за броя част от липсващата щифт . Вашето ръководство на потребителя също ще даде инструкции за смяна на ПИН .


Control Cable

Друга причина, поради която си лост гуми може да не се обръщат е , ако контролният кабел не се коригира правилно . Поставете rototiller срещу стена, за да се провери корекцията на задвижващия съединител . Освободете лоста за Тине съединителя и се уверете, че лостът за задвижване на съединителя е в неутрално положение. Запалете двигателя , но ако забележите някой движение, затворете веднага и пренастроите шестостенните гайки на скобата на кабела. Уверете се, че не затегнете кабела твърде много или това може да се счупи .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1019004131.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.