Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> градина Статуи >> Content

Как да спечелим Тайгър плашила Out на кофи

плашила могат да добавят нотка на падането на всяка стая , но те са особено полезни, ако имате градина . Макар че има много начини за изграждане на плашило и традиционно те ​​са направени с плънка слама и дървени пръти , няма нищо в правилата, които се казва, че не може да ги направи от нещо друго, като саксии. С малко въображение , че ще започнем да виждаме безброй начини да се правят нови плашила . Нещата ще трябва
E600 лепило
акрилни бои (предимно оранжево и черно )
Raffia
Orange усещат
Три глинени саксии (8 инча)
One глина чиния ( 10 инча )
Един глинен съд (6 инча )
Осем глинени гърнета (2 инча)
Две парчета от тел
Осем бутони по-големи от долните отвори на 2 - сантиметрови саксии

Покажи Още Инструкции

1

Paint всички саксии с помощта на оранжеви акрилна боя . Повечето теракот саксии естествено идват в оранжев оттенък. Ако ви харесва природен портокал , тогава можете да пропуснете рисува всичко оранжево.

2

Боядисайте лицето на тигър с 6 - инчов пота. Гърнето ще бъдат залепени нагоре , така се уверете, че рисува лицето с пота нагоре.


3

Изрежете две оранжев филц триъгълници. Залепете ги към предния ръб на главата на тигъра на 6 - инчов пота.

4

За да ръцете , вземете едно от парчетата на тел и един куп от лико . Сгънете рафия на половина над един от краищата на телта и сгънете жицата над рафия за усукване на края да се осигури рафия .

5

Нахранете свободния край на телта през една от бутона дупки, обратно през другия отвор на същия бутон, след това обратно през оригиналния отвор бутон . Първият бутон трябва да е точно над куп слама. Даб малко лепило върху бутона и дръпнете телта през долния отвор на един от 2 - инчови саксии . Лепилото трябва да държи пота на място. За 1 1/2 инча конец друг бутон през проводник по същия начин, както първата . Даб малко лепило и го издърпайте през друг 2 - инчов пот . Направете това още два пъти и това ще бъде една ръка. Повторете целия процес за другата ръка .

6

Използвайте E600 лепило за залепване на саксиите заедно. Като се започне от дъното , да определят един от 8 - инчови саксии , сочещи надолу . След това се залепи следващия 8 - инчов пота нагоре. Закрепете краищата на двете направления на вътрешната страна на втората 8 - инчов пот , един от всяка страна. След това поставете трета 8 - инчов пота сгушена във вътрешността на втория пот. Залепете определяне на джантите за осигуряване на ръцете . След това залепете по 8 - инчов чинийката следван от 6 - инчов пота нагоре. Нека всичко сухо в продължение на най -малко два дни, без да се движи.

7

Paint черните ивици по тялото с помощта на черна акрилна боя . Да не забравяме и ушите.

8

Поставете готовия плашило в градината си и да получите малко спокойствие , знаейки, че си зеленчуците са защитени.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1019003996.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.