Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> градина Статуи >> Content

Как да Вържете пилона Въжета

Притежаването на собствен пилон ви позволява да лети си цветове колеж или ти покаже патриотизъм. Няма нужда да чакаме за национален празник , за да се повиши звезди и ивици. Знаеш ли как да вържа въжетата - фаловия - на вашия пилон за повишаване на издръжливостта на флага си и да го съхранявате на сигурно място , дори и в най-силните ветрове. Когато вашият фал надмина своята полезност , вие ще знаете как да го замени . Нещата ще трябва
Rope
изолирбанд
карабини MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината на знамето въже приблизително два пъти височината на вашата пилон . Това въже ще стане новия Ви фал . Splice край на вашия износени фал да се сложи край на новия си въже. Увийте краищата заедно с изолирбанд .

2

Издърпайте въжето челно до пилона със знамето и го оставете да се хранят чрез стационарен ролка на върха. Привеждане на челно завършва обратно към дъното Откачете старата въже края от новия си въже. Нарежете на новата въжето така че двете свободни краища достигат 2-3 метра под зацепката на вашия флаг поле .


3

Завържете на възел , за да се присъединят към двата края на новия си въже , образувайки непрекъсната линия . Ако въжето е направен от полиестер, накратко изложи сурови краища на пламък, за да се предотврати въжето от разнищване .

4

Повдигнете възелът на върха на пръта на знамето , като се уверите, възелът се движи нагоре страната близо до пръта . Спрете, когато възелът достига точно под горната ролка .

5

Прикрепете карабина близо до дъното на цикъла въже. Използвайте извън линията, за да се хранят един цикъл през ухото на вашата карабина , тя дърпа над куката и да го затягане .

6

Прикрепете горната втулка на знамето на карабина ви приложен. Вдигнете знамето леко и да го използвате като ръководство за закрепване на дъното карабина на фала . Закрепете дъното куката по същия начин сте инсталирали първата.

7

Закрепете дъното на флага до дъното куката. Вдигнете знамето на върха на пръта . Възелът на фал ще слезе до дъното .

8

Увийте навързани края на въжето нагоре , улавяне долния зацепката на пилона . Издърпайте над горната зацепката и обратно до дъното , образувайки фигура осем . Навийте въжето около зацепките няколко пъти, докато въжето е сигурна . Тък останалата въжето в заключителния си обвивка за осигуряване на знамето.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1019003995.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.