Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> градина Статуи >> Content

Градински фонтани , които работят на Solar

Градински фонтани добавят релаксираща вода елемент на всяко зелено пространство , но много водни съоръжения се нуждаят от електричество , за да функционира правилно . В епохата на загриженост за околната среда , слънчеви фонтани градина вече са на разположение в различни размери , стилове и дизайни. Styles

Има четири различни стилове на слънчеви фонтани , предлагани на пазара : къпалня за птички , каскадни , езерни и бълбукащи . Къпалня за птички фонтани са страхотни за примамливи птици и други диви животни за вашата градина оазис. Звукът , създаден от този тип фонтан е тихо , за да не се изплаши дивата природа . A каскаден фонтан предлага различни височини и да се похвали с по-силен , качествен звук поток - подобни, които добавя към отпускаща обстановка чрез блокиране от външни шумове. Фонтани Pond добавят елемент на възбуда към стандартен езерце. Тези плаващи фонтани често разполагат с цветни светлини и регулируема височина на водата. Фонтани Pond също помагат да се аерира водата , като по този начин поддържане на басейнови риби здрави. Накрая , бълбукащи фонтани са със съвременен дизайн , отличаващ се с малък, куркане на пръски вода , обикновено в продължение на гладка каменна повърхност. Този тип фонтан се наблюдава обикновено в съвременните настройки градина .


Rechargeable

Много от днешните слънчеви фонтани включва акумулаторни батерии , за тези хора , които се ползват забавни Afterhours . Батериите са заредени от слънцето , а с едно зареждане , ключ може да бъде включен , че ще позволи на мощността на батерията, за да риташ инча За това удобство , очаквате да платите малко повече за " по поръчка " фонтани от стандартната слънчева само фонтан.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1019003938.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.