Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> градина Статуи >> Content

Живопис Техники за туф Лийфс

Градинари правят домашно скулптури на големи листа от или бетонна смес или вещество, наречено hypertufa , известен също като туф за кратко . Много градинари обичат да рисуват своите туф листа, или в естествени цветове или в творчески вариации. Се използват няколко различни вида на боя . Туфа или Hypertufa

Real туф е вулканична скала , традиционно използван за направата на градинарство корита . Самата Туфа е рядкост и вече няма лесно да се получи , така че през 1800 г. алтернатива е изобретен . Това е пясък и бетон смес с торф и някои вулканични вещества , наречени hypertufa . Много градинари просто се отнасят до hypertufa като туф . Hypertufa се използва за много различни проекти, включително градинарство скулптура. Един популярен тип туф скулптура е леене туф листо. Листата на туф могат да бъдат боядисани за добавени цвят и реализъм.


Туфа Leaf живопис

Някои градинари рисуват тяхното туф оставя с бетон петно ​​или на водна основа акрилна боя . Използват се също така Евтините масово произвежданите акрилни бои. Някои градинари имат за цел да улови естествения цвят на листото , докато други предпочитат да използват не- естествени декоративни цветове, за да създадете един необичаен ефект като листо метален изглеждащи . Latex къща боя може да се използва ефективно , тъй като е предназначен да се използва върху бетонови повърхности и туф е по същество един вид бетонова смес.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1019003900.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.