Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински навеси >> Content

Как да се изчисли разходите за изграждане на Garden Shed

Изграждане на градински навес в задния двор осигурява удобно място за съхранение и голяма защита за вас оборудване за косене на трева грижи . План внимателно , така че да не се застроят и пари отпадъци , или underbuild и трябва да добавите по -късно. Инструкции

1

Решете какъв тип етаж искате на вашата градина навес . Бетонът е най-добрият етаж за този вид сграда за съхранение , но също така е най-скъпо. Следващата опция се справя шперплат етаж . Първо , да определи размера на градинска барака , която искате да се строи. Ако земята не е на нивото , тя спестява пари, за да изгради шперплат етаж , защото можете да го изравни с блокове , а не да се налага да клас за бетон.

2

Виж си екстериорни рамкиране стени , когато се изчисли разходи за изграждане на градински навес . На градинска барака , стенни шипове може да отиде на 24 - инчови центрове , вместо на 16 - инчови центрове. Това спестява рамкиране материални долара. Решете от вида на покрива , който искате. A покрив навес струва по-малко да се изгради от островърхия покрив.


3

Направете списък на материали, необходими , след като вземе решение относно действителния размер искате вашата градина навес да бъде. Това е единственият начин за изчисляване на разходите за изграждането . Вашият списък трябва да вземете предвид типа на етаж , което искате, шипове за рамкиране на стените , системата за типово покрив (навес или фронтон ) , покривната конструкция тип ( чакъл или метал ) и какъв тип сайдинг , който искате да използвате за екстериора . Ако искате прозорци, да добавя, че в своя списък и не забравяйте вратата .

4

Вземете вашия списък и измерванията за вашата сграда на местна фирма за доставки сграда. Трябва да знаете текущата цена на материалите, за да се изчислят разходите за изграждане на градински навес .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-sheds/1019041640.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.