Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински навеси >> Content

Как да се ремонтира Window Garden

Ремонт прозорец градина пристройка с възможност за поддържане на атрактивна и функционална открито пространство, в рамките на вашата градина. Градински прозорци съдържат дървена рамка , наречена на крилото . Прозорецът на прозорец се задържа на място с стъклар точки и остъкляване замазка. Ремонт на дървото с две - епоксид , докато ремонт на стъклото чрез премахване на точките и замазка , на мястото на прозореца и преинсталиране на точките и замазка . Поддържане на вашата градина прозорци сезонно да се избегне мащабни ремонти . Нещата ще трябва
Flat бар
Клещи
телена четка
Шкурка
шпакла
Flat - отвертка
Wood епоксидна
Poly четка
Window силикон
стъклар точки
Так чук
Остъкляване замазка
Wood покритие
четка
Finish ноктите
Hammer

Покажи повече инструкции

1 < р > Премахване на прозореца от градина постройка от любопитни спирките , които държат на прозореца на мястото на разстояние . Използвайте плоска лента, за да работят спирките , докато те може да се извади . Премахване на ноктите Завършете с клещи.

2

Премахване на прозореца от отвора и я поставете върху работна повърхност . Почистете всяка хлабав боя и отломки с телена четка . Sand дървото гладко с шкурка .


3

изравям остъкления замазка около прозореца на прозорец с шпакла . Работа по краищата внимателно, за да се отпуснеш и премахване на шпакловка и замазка .

4

откривам на стъклар точки с върха на плоска отвертка . Бъдете внимателни, да не се окаже натиск върху стъклото , както вие ги откривам . Точките държат стъклото на място.

5

Повдигнете панела на прозореца от отвора на прозореца. Леко телена четка дървото под прозореца , за да се създаде гладка повърхност .

6

Смесете епоксиден грунд с шпакла и да го прилага по отношение на увредената зона на крилото дървесина с поли четка. Оставете грунда да се създаде за насочена сума от време. Смесете епоксидна пълнителя и го нанесете с шпакла . Оставете смолата да изсъхне. Sand ремонтираната зона наравно с повърхността на дървото.

7

Нанесете капка силикон около зоната на крилото , където стъклото на прозореца седи . Поставете подмяна прозорец прозорец в отвора на прозореца . Натиснете го срещу силикон .

8

Докоснете стъклар точки в дървото да държи стъклото на прозореца в място , с помощта на чук халс . Поставете точките от всяко място по протежение на стъклото, където сте отстранили един .

9

Re - глазура прозореца на прозорец със стъклопакет шпакловка и замазка нож. Създаване на плавен преход в ъгъла , от където стъклото отговаря на крилото на прозореца на предната повърхност на отвора. Оставя се на шпакловка и замазка да изсъхне.

10

топка дърво да ремонтираното градина прозореца. Оставя се на финала да изсъхне.

11

Поставете прозореца в рамката в постройка . Преинсталиране спирките с финиш пирони и чук. Карам ноктите чрез съществуващите дупки в спирките .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-sheds/1019003790.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.