Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински навеси >> Content

Идеи за Cinder Block Building

Cinder блокове могат да бъдат използвани за много различни строителни проекти , включително проекти, които вие не бихте очаквали да работи добре с цилиндрични блокове . Като основна сграда среда , те могат да се използват за практически всеки проект, в който е необходимо да се създаде силен , здрав основа стена, която е не само устойчив на елементите , но на заразяване насекоми , както и . Съществуващите сгурия блок сгради могат да бъдат модернизирани , за тези нови приложения , както добре. Storage Shed

Wood е нежелания за силна навес за съхранение на материалите в държави, където нашествието от термити е често срещана. В тези случаи навес на сгурия блокове съхранение прави далеч повече смисъл, отколкото дърво. Вие може да се побере на съхранение навес с всеки на различни врати или прозорци и защото покривът е високо над земята , термити заразяване е далеч по-малък проблем . Използвайте строителство лепило за закрепване сайдинг до бараката да съвпадне с вашия дом или просто палто блоковете с гипсова мазилка за атрактивен декоративен ефект .


Smokehouse

За тези, които се радват на подготовката техните собствени пушени меса , сгурия блок опушване на могат да предоставят изобилие от изолация , както и устойчивост на огън . Тъй като плъхове и мишки не могат да гризат през блок , няма опасност от нашествие на вредители . A опушване е полезна за запазване на месо от дивеч , както и риба или дори говеждо или свинско месо.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-sheds/1019003734.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.