Как да Long -Term Записани жизнеспособни Зеленчукови Семена

Дом не спира , когато на вегетация свършва. Можете да премахнете семената от вашата реколта през цялата година, и се наслаждавайте на вашите зеленчуци отново с отглеждането им през следващата година . Seed - спестяване помага да се запази наследствен зеленчуци , и може да изсече върху разходите си за градинарство значително . Семената от един зеленчук като тиква или домат може да осигури градина, пълна с зеленчуци следващата година . Вие може да се окажете с излишък от семена от градината си или че сте купили от магазина . Ако се окажете с повече , отколкото можете да растат в един сезон , можете да дългосрочни магазин семена ви за много години напред . Това са стъпки, които можете да предприемете , за да се уверете, че семената остават жизнеспособни за толкова дълго, колкото е възможно. Нещата ще трябва печене лист
Зеленчукови семена

1/2 пинта буркани
Labels MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете зеленчук семена , които искате да съхраните. Можете дългосрочни семена магазин, който купувате , или тези от собствената си градина . Премахнете всички семена от градината си , че искате да запазите. Измийте и изсушете после тези семена на слънце в продължение на една седмица.

2

Махни семена от техните растителни пакети. Уверете се, че да ги държи отделена , така че да се знае кои семена са от която зеленчук.


3

Загрейте фурната до 100 градуса. Поставете вашите градински семена и семената сте отстранени от растителни пакетите във фурната в продължение на 1 час. Сушене семената си при тази температура ще удължи живота на вашите семена.

4

Махни си семена от фурната , и да чакат за тях, за да се охлади .

5

Сложи си семена в отделни буркани . Обозначете всеки буркан , така че да знаете какви семена се съхраняват . Определете кои семена дойде от собствената си градина , ако искате да ги държи разделени.

6

Махни си буркани готов за фризера. Дата на всеки буркан , така че да знаете, когато се съхранява на семената . Също така , добавете колко дълго семената могат да се съхраняват и все още да бъдат жизнеспособни . Семена от тиква, тиква , краставици , домати, репички и диня ще издържат до пет години. Има предвид, спанак , моркови , грах, фасул и броколи семена само ще остават жизнеспособни в продължение на четири години . Лук, царевица и маруля семена могат да се съхраняват само в продължение на две години.

7

Махни си семена от фризера , когато сте готови да ги насадя . Поставете ги настрана , докато не дойде до стайна температура отново , преди да използвате вашите семена.

Как да се промени от една Газова печка Regulator

регулатор A печка на газ осигурява постоянен поток на гориво с ниско налягане на горелките на печката , независимо от колебанията на гориво - налягането в тръбопровода . Дозиращ клапан в регулатора ог

Περισσότερα >
DIY претапициране Банкетна Столове

Банкетна столове обикновено се използва за събирания в конферентни зали , хотели, църкви и други обществени места за сядане на голям брой хора ефективно. Банкетна столове често се натрупват лесно за б

Περισσότερα >